1/3 anonim válasza:
Igaz, hogy én vegyesen szoktam, de ha csak sárgarépából készíteném ugyanúgy csinálnám.
A répát vagy karikára, vagy vékony hasábokra vágom, bevajazott sütőpapírra teszem, sózom-borsozom, irány a sütő.
Amikor egyik fele már kicsit barnás, "összekócolom" őket és készre sütöm.
2/3 anonim válasza:
Összevágom a répát, teszek rá szezám olajat, fekete cukrot, dijoni mustárt, tört borsot, sót, őrölt fahéjjat, meg egy pici friss narancslevet ha van.
Olyan karamellizált íze lesz, kicsit édeskés, jól megy a sáragrépához.
3/3 anonim válasza:
Serrpenyőben párolom fedő alatt, a hasábokra vágott répát, olívaolajon.
Kb.10 perc múlva leveszem a fedőt, és egy kis pírt adok neki. Só, fehér bors, és kakukkfü melyekkel ízesítem, fűszerezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!