Sárgarépa füszerezés?
Figyelt kérdés
Sárgarépás tésztát szeretnék készíteni a káposztás tészta mintájára.
A gondom az, hogy a só-bors-pici cukor ízesítés esetén nem harmonikus az íze, úgy érzem, valami hiányzik belöle, ami teljessé, teltté tenné.
Ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata, kérem, írja meg.
(Tudom, hogy "hivatalosan" nincs ilyen étel, ezt ne írja senki válasznak, nem erre vagyok kiváncsi)
Minden segítséget elöre is köszönök!
2020. szept. 15. 13:07
4/13 anonim válasza:
+1 kakukkfű :D
Esetleg a vége felé egy pici zúzott fokhagymával átpirítanám, mert az hamar megég.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi ötleteket!
2020. szept. 15. 16:24
6/13 anonim válasza:
Cukrot én nem is biztos hogy tennék bele, a répa alapból édesebb. A fentiek nagyon jó ötletek, ezen kívül próbálkozhatsz más zöldfűszerrel, mondjuk rozmaringgal, vagy tehetsz rá egy kis chilipelyhet, esetleg gyömbért. Elsőről jutott eszembe, a szezámolaj is menne hozzá ha van otthon.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb ötleteket neked is.
(A cukor csak akkor játszik, ha a répa öreg, és csak azért írtam bele a kérdésbe, hogy ezt, mint javaslatot kizárjam, egyébként igazad van)
2020. szept. 16. 08:13
8/13 anonim válasza:
Szerecsendió szerintem passzolna hozzá
9/13 A kérdező kommentje:
Kösz!
2020. szept. 16. 21:29
10/13 anonim válasza:
Sáfrány ! Nagyon passzol a répa ízéhez !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!