Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sárgarépa füszerezés?

Sárgarépa füszerezés?

Figyelt kérdés

Sárgarépás tésztát szeretnék készíteni a káposztás tészta mintájára.

A gondom az, hogy a só-bors-pici cukor ízesítés esetén nem harmonikus az íze, úgy érzem, valami hiányzik belöle, ami teljessé, teltté tenné.

Ha valakinek van ötlete vagy tapasztalata, kérem, írja meg.

(Tudom, hogy "hivatalosan" nincs ilyen étel, ezt ne írja senki válasznak, nem erre vagyok kiváncsi)


Minden segítséget elöre is köszönök!



2020. szept. 15. 13:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
EZT is ki fogom próbálni! Köszi!
2020. szept. 19. 07:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, és a sáfrányos szeklice.
2020. szept. 20. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma pirított szezámmaggal, kurkumával (sárfány helyett, mert az nem volt itthon) és kevés morzsolt chilivel füszereztem a répát, tönkölytésztával összekeverve, kifejezetten jó íze lett.

Mindenkinek köszönöm a tippeket, a többit is ki fogom probálni, és megírom, milyennek találtam!

2020. okt. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!