Mit csináljak a marhával és a disznóval, hogy hamar puha legyen?
Egy ázsiai konyhán kezdtem dolgozni. Ezek a kaják ugye gyorsan kéne készüljenek, de a marhahús és a disznóhús egyszerűen nem akar puhulni. Pedig átvágom a rostokat, vékonyra vágom a csíkokat, sőt, még kólás puhítást is próbáltam. De egyszerűen kicsit mindig rágós marad. Néztem videókat, ott ha jól látom, akkor hátszínt használnak. Az étteremben marhacombot hoznak, és talán ez lehet a probléma. Szerintem nehezebben lesz puha a comb.
Van valami tippetek, hogyan tudnám gyorsan puhára főzni kajában?
Köszönöm! :)
Pácolástól a büdös életben nem lesz puhább a hús .
Olyan páccal ,ami meggátolja a fehérje bomlást, el lehet érni a hús érlelését.
Ehhez viszont 2-6 hét (!!!) kell!
Egy "agresszív " pác is 2 nap alatt maximum egy csirkével tud valamit kezdeni, marhát, vadat, még ízesíteni se nagyon lehet ennyi idő alatt, mert úgyis felpuhuláskor veszi fel az ízeket, úgyhogy teljesen fölösleges.
#12 hazudik.
Ananászos páccal néhány óra alatt is rengeteget puhitható bármilyen marha is.
És ez marhacomb, te világ kontárja??!!
Ez egy alapból frissensütésre alkalmas hús, médiumra sütve!
Olvasd már el a kérdést, mielőtt barombágokat linkelsz, te balf#sz!
Nézd már meg a saját videódat, láttál már valaha életedben marhacombot?!
Szerinted az ott működik, te b1rka?!
Ez a legnagyobb baj ezzel a szakmával, hogy olyan kretének akarnak megmondóemberek lenni, akik konyhát csak fényképről láttak.
De persze, próbálja ki mindenki nyugodtan, aki nem sajnálja elb@szni a marhacombot, be lehet pácolni, ki lehet próbálni, és utána lehet élménybeszámolót tartani.
Elképzelem ahogy a kérdező odaáll a munkaadója elé és levezeti neki:
Főnök, a marha ételeknek holnaptól megduplázom az alapanyagköltségét, mert ananászba fogom pácolni!
Igaz, hogy olyan szép világot élünk, hogy így is 5 ft haszon van rajta, de ez nagyon megéri!
Jobb ugyan nem lesz tőle, de 2 óra helyett csak 1 óra 50 percig kell majd párolni!
Megspórolunk egy csomó gázt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!