Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak a marhával és a...

Mit csináljak a marhával és a disznóval, hogy hamar puha legyen?

Figyelt kérdés

Egy ázsiai konyhán kezdtem dolgozni. Ezek a kaják ugye gyorsan kéne készüljenek, de a marhahús és a disznóhús egyszerűen nem akar puhulni. Pedig átvágom a rostokat, vékonyra vágom a csíkokat, sőt, még kólás puhítást is próbáltam. De egyszerűen kicsit mindig rágós marad. Néztem videókat, ott ha jól látom, akkor hátszínt használnak. Az étteremben marhacombot hoznak, és talán ez lehet a probléma. Szerintem nehezebben lesz puha a comb.


Van valami tippetek, hogyan tudnám gyorsan puhára főzni kajában?

Köszönöm! :)



2022. okt. 22. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Ananászos pácolást szokták nagyon ajánlani puhításra
2022. okt. 22. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Pácolástól a büdös életben nem lesz puhább a hús .

Olyan páccal ,ami meggátolja a fehérje bomlást, el lehet érni a hús érlelését.

Ehhez viszont 2-6 hét (!!!) kell!

Egy "agresszív " pác is 2 nap alatt maximum egy csirkével tud valamit kezdeni, marhát, vadat, még ízesíteni se nagyon lehet ennyi idő alatt, mert úgyis felpuhuláskor veszi fel az ízeket, úgyhogy teljesen fölösleges.

2022. okt. 23. 05:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2022. okt. 23. 10:29
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

#12 hazudik.

Ananászos páccal néhány óra alatt is rengeteget puhitható bármilyen marha is.

2022. okt. 23. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
14-es, ha már ilyen stílusban vádaskodunk, akkor te meg egy okoskodó agyhalott dilettáns vagy.
2022. okt. 23. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
93%

És ez marhacomb, te világ kontárja??!!

Ez egy alapból frissensütésre alkalmas hús, médiumra sütve!


Olvasd már el a kérdést, mielőtt barombágokat linkelsz, te balf#sz!

Nézd már meg a saját videódat, láttál már valaha életedben marhacombot?!

Szerinted az ott működik, te b1rka?!

Ez a legnagyobb baj ezzel a szakmával, hogy olyan kretének akarnak megmondóemberek lenni, akik konyhát csak fényképről láttak.


De persze, próbálja ki mindenki nyugodtan, aki nem sajnálja elb@szni a marhacombot, be lehet pácolni, ki lehet próbálni, és utána lehet élménybeszámolót tartani.

2022. okt. 23. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Elképzelem ahogy a kérdező odaáll a munkaadója elé és levezeti neki:

Főnök, a marha ételeknek holnaptól megduplázom az alapanyagköltségét, mert ananászba fogom pácolni!

Igaz, hogy olyan szép világot élünk, hogy így is 5 ft haszon van rajta, de ez nagyon megéri!

Jobb ugyan nem lesz tőle, de 2 óra helyett csak 1 óra 50 percig kell majd párolni!

Megspórolunk egy csomó gázt! :D

2022. okt. 23. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!