Elromlott a mikró. Hogyna kell szakszerűen újramelegíteni a tűzhelyrn ,lábost vagy serpenyőt használva, a rizst vagy a tésztát a bolti húskenyeret?
Figyelt kérdés
A húskenyér alatt azt a fajtát értem amita L és P nagy árruházláncban lehet kapni hidegen is ehető de én melegen szoktam.
Sütővel kapcs. ne íratok.
2022. szept. 24. 16:23
1/3 anonim válasza:
Rizs, tészta alá kell tenni némi vizet, különben biztosan leég, majd állandó keverés (és esetleg további víz hozzáadása) mellett a kívánt hőmérsékletűre melegíted. Vízzel óvatosan, inkább többször kevesebbet. Tésztát lehet úgy is melegíteni, hogy a hideg tésztát egyszerűen nyakon borítod forrásban lévő vízzel. Általában legalább egyszer ismételni kell (értelemszerűen először leöntöd a tésztáról a lehűlt vizet és úgy öntöd rá az újabb adagot), de így odaégésmentesen forróvá lehet tenni.
A húskenyérhez teflonos serpenyőt javasolnék.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a húskenyérél arra lennek kíváncsi , kell alá önteni valamit ? Vízet vajat, olajat, hogy ne rakadjon a serpenyőre.Vagy nem fog?
2022. szept. 24. 17:25
3/3 anonim válasza:
pici olajat tegyél a serpenyőbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!