Egy házinyulat,hogy kell szakszerűen levágni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 16:28
1/7 anonim válasza:
Ha a kérdés nem csak provokáció, írj rám privátban és leírom mi hogy szoktuk. (Nem biztos, hogy az szakszerű, de bevált ) :)
2/7 anonim válasza:
Agyonvered, hátsó lábainál fogva felakasztod, körbevágod a tappancstól visszább ahol a húsos rész kezdődik, szépen körbefejted a bőrt egészen a nyakáig, közben kibontod a hasüreget, kiveszed a belsőségeket, amiket megakarsz enni azt levágod megmosod. A nyakánál levágod a fejét aztán feldarabolod tetszés szerint.
3/7 anonim válasza:
És hogyan, mivel szokás agyonverni, hogy minél jobban minimalizáljuk a szenvedését?
Nincs valami alternatíva?
Például a nyakát nem lehetne elvágni?
4/7 anonim válasza:
Torkát vágni...Egy ilyen kis állatnál leggyorsabb, legkevesebb szenvedéssel jár ha fejbe vered.
5/7 anonim válasza:
7
Ráversz egy izmost a tarkójára akkor egyből annyi neki. Kevésebbet szenved mintha a torkát nyiszálnád.
6/7 anonim válasza:
Sehogy, mert nagyon kedves, barátságos, érző kis lények. Képtelen lennék megenni őket.
7/7 anonim válasza:
Nem a megevésükrõl, hanem a feldolgozásukról van szó.
A vegetarianizmus rontja a szövegértést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!