Kecskét hogyan kell szakszerűen levágni?
Másfél éves bak és házi vágás lesz, tehát se böllér, se elektromos sokkoló. Nyúzni nyúztam már, de most vágok először. Az érdekelne, hogyan kell elvágni a nyakát.
1. Milyen helyzetben legjobb levágni? Álljon, v földre kell előtte teperni? És szemből v hátulról?
2. Pontosan hová kell szúrni a kést és milyen mélyre, ill. egyált szúrni kell-e v inkább átvágni a nyakát?
3. Milyen egyéb dolgokra fontos még figyelni?
Csak értelmes válaszokat szeretnék, olyanoktól, akik maguk is vágtak már kecskét. Hasznos oldalaknak v videóknak is örülnék, én eddig nem találtam.
Előre is köszönöm.
Én ugyan kecskét nem vágtam még, de kábítópisztolyt azért illene használni a vágás előtt.
Különböző patronok vannak hozzá, amelyeket különböző erősségű koponyákhoz terveztek. Megfogod, homlokára belövöd, összerogy, és már vághatod is, meg se fog nyikkanni. Ez így nem csak kíméletesebb, de a jófej szomszédok se köthetnek bele. Nem tudom, mindenhol ennyire drága-e, most hirtelen ezt a linket találtam hozzá, hogy lásd, mire gondolok.
VÁGNI NEEEE VÁGD ENNEK NAGY NYAKA VAN ÉS AZ NEKI KINZÁS LEVÁGNI
GONDOLJ BELE MIKOR ELKEZDED AKKOR NEKI OTT FÁJ😬😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!