Halászlevet, hogy kell szakszerűen csinálni?
Figyelt kérdés
Most fogok életemben először csinálni. Az alaplébe a halat fel kell darabolni vagy úgy nagyobb darabokban főzzem addig amíg annyira puha nem lesz,hogy át lehessen paszírozni? Miután átpaszíroztam érdemes botmixerrel átmenni rajta? A halszeleteket mikor kell bele rakni? Azután miután az alaplé készen van abban kell megfőzni? Mennyi ideig körülbelül? A keserűfog eltávolítás hogy kell csinálni?
Köszönöm előre is!
2014. dec. 20. 20:29
2/3 anonim válasza:
Igazi szegedi halászlé recept az egyik legjobb halászcsárdától: [link]
3/3 anonim válasza:
És a keserűfog eltávolítás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!