Életem első halászlevét főzöm. Honnan látom, hogy már megfőtt a levesben a hal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 12:14
1/6 anonim válasza:
Ha paszírozás előtt vagy, akkor forrás után főzd egy órát. Ha egészben akarod meghagyni a halat, akkor elég fél óra a forrás után. Egyébként meg finoman megszurkálod villával. Ha megfőtt, akkor omlik.
2/6 A kérdező kommentje:
jaj nem fog ennek fél óra kelleni sztem, mert nagyon kicsi fecnikre daraboltam. a villaszurkálásra én is gondoltam, csak a férjem szerint az nyersen is puha
2013. jan. 22. 12:28
4/6 anonim válasza:
Ha tényleg fecnikre vágtad, akkor már készen is van.
5/6 A kérdező kommentje:
igen megvan, már ettem is belőle, nagyon jó lett:) egyébként már a külsején is látszott, hogy okés, a számba meg szétolvadt, rágni se kellett:)
2013. jan. 22. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!