Hogyan lássak neki életem első tortájának?
Ez egy tökéletes recept, szinte minden mozdulatot gyönyörűen leír, bátran támaszkodhatsz rá.
Amikor azt írja, hogy a lisztet óvatosan, csak egyirányba kavarva, akkor: a fakanalat az edény tőled távolabbra eső oldalánál rakod bele és óvatos, lassú mozdulattal húzod magad felé. Majd a fakanalat kiemeled a tésztából, és ismét csak tőled távolabbi oldalon rakod bele, és ismétled a mozdulatot, tehát visszafelé irányuló kavarás nincs.
Amikor úgy gondolod, akkor nem a mozdulat irányán változtatsz, pl. vízszintben, hanem az edényen fordítol egy kicsit, és a mozdulat ugyanaz marad.
Tökéletes, nyugodtan kezdheted, valóban azzal kell minden torta sütést kezdeni, hogy bekapcsolod a sütőt, és utána kezded a tortához szükséges dolgokat összeszedni. A sütő hadd melegedjen minél tovább.
Azt nem írja, amikor megsült, akkor az asztal munkalapjára, vagy nyújtódeszkára borítod, és abban a percben visszafordítod a tortádat a talpára. Hagyod, hogy ott kihűljön. Persze, ha olyan sütőformád van, amit le tudsz csatolni róla, akkor nem kell borítanod.
Majd írd meg, hogyan sikerült.
Cérnával a legegyszerűbb felvágni a tortát.
Fogod a két végét a kezedben, aztán húzod vízszintesen magad felé.
Amúgy szerintem ez iszonyú tojásos.
6 vagyok.
Még annyit h töltésnél figyelj oda:
1: hogy egyenletesen kend a krémet mert különben ferde lesz a torta. Ezt úgy is megnézheted h amikor jónak gondolod akkor a közepén és a szélén is benyomod az ujjad a krémbe és ha egyformának látod nagyjából akkor jó.
2: a lehető legpontosabban rakd egymásra a lapokat, mert az sem szép látvány ha valamelyik oldalra el van csúszva
:D
Ha van még valami kérdésed akkor írj nekem nyugodtan :D Én is épp ma csinálok 1et :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!