Hogyan lássak neki életem első tortájának?
Figyelt kérdés
Eszerint a recept szerint szeretnék egy egyszerű csokitortát sütni,de bármi tippet szívesen fogadnék: [link] Nem szeretném elrontani :) Köszi!2013. jan. 10. 07:55
11/16 anonim válasza:
Nagyon ügyes van!
Ugy-e nem ördöngősség. Ahogy a recepted írja, arra azért vigyázz, hogy maradjon krémed arra is, hogy a külsejét be tudd kenni, különbön felemás lesz!
12/16 A kérdező kommentje:
Kicsit el vagyok keseredve,mert nem jött fel eléggé a tészta,így csak 2 vékony réteget tudtam csinálni,pedig 3 lenne a recept szerint :( Nem lett elég vastag. Mit rontottam el? Az ízével szerencsére nincs baj.
2013. jan. 10. 13:04
13/16 anonim válasza:
Szerintem kellett volna bele sütőpor, 9 tojáshoz min. 1 egész tasak, valószínűleg amiatt nem jött fel szépen a piskóta :( De ne keseredj el, legközelebb tuti sikerülni fog, és az íze a lényeg! :)
14/16 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam,hogy sütőpor vagy szódabikarbóna..köszi :)
2013. jan. 10. 16:03
15/16 anonim válasza:
lehet h a formád volt túl nagy v a habod tört picit össze. Ne keseredj el és ne add fel :D Nekem sem ment elsőre de ha feladom sose lett volna belőlem cukrász :D Sőt még most is van amit elrontok :D Lényeg a kitartás meg h a félsiker is siker :D
16/16 anonim válasza:
Szóval én úgy tanultam, hogy:
- ahány tojás, annyi púpozott evőkanál liszt
- ahány tojás, annyi csapott evőkanál cukor
- bele a sütőpor
A piskótát mindig a grízes lisztből készítettem és nem a finomlisztből. Jobb a tartása, nem annyira lágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!