Miért nem lehet a Dr. Oetker lapzselatint kivihez használni?
Most sütöm első gyümitortám, senki nincs itthon és csak ilyen zselatint használtam, amit nem lehet kivihez használni.Más gyümit meg nem vettem.És a bolt is beszárt már, a torta viszont már félig kész, mi lesz, ha mégis ezt teszem a kivire?
Gyors válaszokat!
14/l
csak ennyi??
Én meg megilyedtem és lehúztam a wc-n a zselatint, mert azt hittem robban, vagy valami...:s akkor fölöslegesvolt lehúzni?
De kajak féltem még mellétenni is a kivi mellé...de akkor most valaki mondja már meg milyen zselatint tegyek a kivitortámra?
légyszi irjatok már, hogy mit tehetek rá, mert már egy napja ott áll a tortám az asztalon de még mindig nem tudom mit tegyek ráá!!
Seítsééééééééég!
Válaszokat légyszi, meg fog romlani:C
Jelentem ananász konzervvel működik...2deci ananász alól le+víz...S 3ek zselatinpor....
Az okosok azt írták, bármilyen gyümölcsből lehet, csak hokezelni kell,h az az enzim eltűnjön, ami akadályozza a zselesedest. Kpnzervalt gyümölcsöknél ez ugye már megoldott, így az egyből mehet a torta, S le lehet önteni zselatinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!