Milyen étel készítéséhez lehet aszalt sárgabarackot használni?
Figyelt kérdés
A Lehel piacon vettem nagyon olcsón finom, kénmentes aszalt sárgabarackot kimérve. 1 kg talán 680 Ft volt. De azóta csak ott áll, pár szemet rágtunk el belőle. Elég kemény, de ehető. Ha valami ételt lehetne készíteni vele, biztos gyorsabban elfogyna.2012. okt. 28. 11:42
1/6 anonim válasza:
Hello [link] kis finomság,remélem tudtam segíteni ,nem annyira olcsó de ötletes ! :)
2/6 anonim válasza:
Csirkemellbe rakod sajttal eggyüt és kirántod :),
3/6 anonim válasza:
Muffinba, bögrés sütibe kiváló ízesítő alapanyag.
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Túrógombócra nem is gondoltam, de talán ez lesz az első, aztán meg a pulykamelles változat, amibe több sárgabarackot akarok rakni mint a recept, hogy fogyjon.
2012. okt. 28. 12:11
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, és az édességek is jóknak tűnnek, bár azokba nem kell túl sok, de ettől függetlenül kipróbálom.
2012. okt. 28. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!