Férjem szülinapjára jönnek ebédre anyósomék. Mit főzzek?
Rántott hús, rántott zöldség (például karfiol vagy tök)
Köretnek krumplipüré és/vagy rizs/rizibizi.
Franciasaláta.
Desszertről se feledkezz meg. :)
Menjetek velük étterembe . Azt rendelnek amit szeretnének.
Késöbb ha majd bele jössz a fözésbe ésbiztos vagy magadban akkor főz nekik..
A férjednek meg vegyél tortát és vigyétek el az étterembe köszöntsétek fel vele..
Akkor meg azt fogja mondani milyen pazarló ez a lány. Maradj a gombánál, az a tuti.
- Marika néni én fogyózom, de maga egyen csak :P
raguleves, gombás töltelékkel töltött, baconba tekert göngyölthús, akár rizibizivel vagy mexikóis rizzsel, vagy krumplipürével. ha nagyon szépet akarsz, akkor hercegnőburgonyával.uborkasaláta, vagy paradicsomsaláta, setleg házi vegyes savanyú.
desszert valami pohárkrém pl rizspuding sok gyümölcssel, tejszínhabbal, vagy egy szép gyümölcstorta.
ezek elronthatatlanok, ha akarod, részleteket is szívesen leírok, hogy szoktam én készíteni.
ez a göngyölthús volt éppen egyik nap, rizibizivel.
Elöször tudd meg, hogy mi az, amit egyáltalán nem szeretnek, mert hiába fözöd pl. a legcsodálatosabb halászlét, ha utálják a halat.
Ha már tudod, hogy mit NE fözz, akkor tudsz keresgélni a többi között.
Ne akarj különlegeset késziteni, hanem valami egyszerübbet, és ha lehet, elötte próbaként fözd meg egy-kétszer a családnak.
gyümölcskrémleves tojásfehérjegaluskával
mexikói rizs töltött csirke aszal áfonyával töltve, baconba tekert csirkemell, stefánia vagdalt
köretnek céklasaláta, barackbefőtt
húsleves gazgadon
lecsós csirke, borsos májragu rizzsel, paradicsomsaláta
almáspite, bundázott alma vaniliáscukorva forgatva
mézes.krémes, gyümölcsös piskóta
Én nagyon emlékszem az első "anyósos" főzésemre, pedig már vagy 10 éve volt+
Szárnyasból készítettem tárkonyos ragulevest és baconos csirketortát készítettem krumplipürével és salátával.
Egyszerű pudingos gesztenyepürét csináltam desszertnek.
Anyósom szereti a főztöm azóta is, pedig ő nem nagyon szereti, amit más főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!