Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Férjem szülinapjára jönnek...

Férjem szülinapjára jönnek ebédre anyósomék. Mit főzzek?

Figyelt kérdés
Férjem szülinapjára jönnek ebédre anyósomék. Ez lesz az első ilyen alkalom. Mit főzzek? Nem vagyok konyhatündér, könnyen készíthető, elronthatatlan étel kellene. Anyósom nagyon jól főz, jó lenne nem beégni előtte, hanem elismerést szerezni. A hagyományos ételeket szeretik.

2012. okt. 24. 17:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk abból a szempontból jobb a helyzet, hogy anyósom pocsékul főz (após hősiesen dícséri)

Így ha hozzánk jönnek vissza kell fognom magam, mert após imádja a főztömet, ahogy a férjem és a gyerekeim is :)

Ilyenkor mindig egyszerűbbet, de finomat próbálok főzni.

Ami szerintem náald tuti lenne:

- Gulyásleves

- Husileves (tényleg szinte elronthatatlan)

- Rántott husi (bár csak frissen jó)

- Sült oldalas sok fokhagymával :)

- Kuruc pecsenye-hidegen is finom, tarjából készül és nagyon egyszerű, de igen jó ízű

- Sima sertéscombból pöri nokedlivel, uborkasalátával

Desszertnek:

- palacsinta, gesztenyével töltött piskóta tekercs, muffin megtuninkolva egy kis cukormázzal, de mivel szülinapi ebéd én készítenék egy isteni csokitortát!

Sütni 3 lapot piskótatésztából, vajas vagy pudingos csokokrémmel tölteni a díszítés meg már csak a fantáziád kérdése! VAgy egy isteni túrótorta?

:)

2012. okt. 30. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!