Légy szíves ötleteket szeretnék, valami finom és érdekes akár különleges reggelikről?
Énis meguntam a rántottát :)
Ezért kesztem el omleteket készíteni vagy , bugyantot tojást főzni de mikor valami extrára vágyom akkor meg csinálom amit a nagymám szokott régen :)
0 dkg finom zabpehely
3,5 dl almalé vagy tej
1 alma
1,2 dl natúr joghurt
idény gyümölcs (eper, banán, barack, stb.)
ízlés szerint dió, mogyoró, mandula
méz
ezt ösze kevered még 1 nappal a fogyasztás elött hmm isteni!
Vagy még pedig ezt ez egy kicsit öszetettebb
Szoktam venni a pékségben nagyon jó minőségű teljes kiörlésű zsemlét (tömör 1 kicsit )
Ezt megtöltöm sült baconal 1 tükörtojásal + zöldségek
+ soksok reszelt sajt imádni fogják :)
Köszönöm ezek az ötletek nagyon tetszenek! :)
Kipróbáljuk!
Tojáskrém, körözött, tepertőkrém, padlizsánkrém. Ezeket előző este is megcsinálhatod, hűtőben elvan.
Amerikai palacsinta, ha van kedved és időd egy kicsit sütögetni.
Néha egy szelet kuglóf is jól eshet. :)
két szelet vékony kenyeret ragassz össze finom májkrémmel(kenőmjassal ) ha toast kenyér,átlósan vágd még el. a kis háromszögeket, felvert tojásba forgatod, majd forró zsiradékban gyorsan kisütöd.
igazán finom, nem drága melegszendvics, vagy nevezzük bundáskenyérnek:) kecsap, mustár, savanyú, mindek illik mellé.
Az új találmányom:
Hamis kenyérlángos
Fogsz egy szelet kenyeret, megkened tejföllel, megszórod baconnel, lilahagymával rá reszelt sajt és be a sütőbe. A sajt megpirulásáig sütöm.
Imádjuk, rászoktattam a tesómat is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!