Halászlevet szeretnék csinálni. Többször hallottam már, hogy át kell paszírozni. Ez konkrétan mit jelent?










az anyukám paradicsompaszírozón tekeri át a halhúst, nekem nincs, így egy nagyobb lyukú tésztaszűrőn fakanállal passzírozom át. a nagyobb csontokat persze mindig ki kell szedni.
van , aki turmixolja szálkástól, de én azt nem szeretem.
viszont az átpaszírozott cuccot,egy innét szerzett tanáccsal botmixerrel átjáratom, így szép selymes, de sűrű lé lesz.





"Ki szereti a bajai halászlét?"
Ennél a témánál a 4. oldalon megtalálod az egyik válaszoló részletesen leírta tegnap.





Örülök, hogy segíthettem, de én is kaptam segítséget a bakonyiban. Isteni lett.
"Netudki"





azért kedvelem ezt az oldalt, mert a jószándékú tanácsokból, a másoknál már bevált praktikákból
vén fejjel is igen sokat tud tanulni, hasznosítani az ember.és persze külön öröm, ha néha visszajelzést is kap.
üdv:
Anonime.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!