Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Halászlevet hogy tudok halhús...

Halászlevet hogy tudok halhús sűrűséggel készíteni?

Figyelt kérdés
tudnátok nekem mondani olyan felszerelést, amivel halat tudok darálni, préselni, mert az éttermekben olyan finom halászlevek vannak, amiket úgy készítenek, hogy a lé sűrűségét a főtt, ledarált, préselt halhús adja. hol lehet ilyen préselő valamit kapni?
2009. jún. 28. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Mi rengeteget főzünk halászlevet, a leve a haltól és a hagymától olyan jó sűrű, paradicsompasszírozón szoktuk átpasszírozni a megfőtt, kiszálkázott halat, ha ez nincs, egy szűrő is megfelel a célnak.

2009. jún. 28. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy passzírozó tekerős lábos féle szerintem kapsz bármelyik vasedényben "halpasszírozó" néven.

Én ha halászlevet főzők jól szétforralom 45 perc legalább.. és egy nagyobb egyszerű szűrőn át-töröm egy kanál segítségével.

2009. jún. 28. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Szakács barátom otthon, nemes egyszerűséggel a merülő mixerrel egyengette simára. Persze előtte kiszálkázta. Mondhatom, felséges volt!
2009. jún. 29. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
és milyen boltban keressem? ottis ilyen néven? nektek van ilyen? hol vettétek?
2009. jún. 29. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kiszedem a szálkákat, majd turmixgépbe teszem.
2009. jún. 29. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!