Tegnap este halászlevet föztünk, és mivel meleg volt még, nem tettük hűtőbe csak reggel. Lehet valami baja?
Figyelt kérdés
A tetején kis mennyiségben pirosparikás hab látszik. Az illata normális.2013. júl. 26. 07:44
1/4 anonim válasza:
Halászlé és a hal gyorsan romlik a melegben, le kellett volna hűteni hideg vízben, és be a hűtőbe, én nem merném megenni.
3/4 anonim válasza:
Mivel nem hűlt le és folyamatosan meleg volt, ezért lehet hogy megsavanyodott egy kicsit.
Le kellett volna kádban hideg vízben hűteni,a húslevest is úgy szoktam.
Ha nem rakom be hűtőbe, egy délután alatt felforr és habzik.
4/4 anonim válasza:
pezseg? az illata milyen? ha semmi stikkje nincs én megenném. de legközelebb hűtőfürdővel hűtsd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!