Sárgabarack lekvárt pénzügyi szempontból megéri magunknak főzni?
ezen belül vegyük 2 részre
-ha a mi fánkról szedjük
-ha pl piacról vesszük
És egy elírást nem tudsz értelmezni szövegkörnyezet alapján? X kg gyümölcs a fáról —> kimagozva, héjazva 18kg —> y kg lekvár.
Ha nem egyből kötözködni akarnál, meg a kifogást keresni, akkor talán az életed is könnyebb lenne és lekvárt főzni is lenne időd
A saját barackból 18kg lekvár lett
Ne röhögtesd már ki magadat :D Te írtad, ezt nem lehet máshogy érteni. 18 kiló lekvár.
Melyik idióta méregeti a kész lekvárt, mikor le van töltve? :D ja te.
Neked ilyen már nem írok, te magad nevetségessé tetted magad, ahogy erőltetetten akarsz mindenbe belekötni, de legalább olyan esetén tennéd, amihez egy kicsit is ertesz
Mi csak tisztán sárgabarackból készítjük a lekvárt, sem cukor, sem más adalék nincs benne, ezt nem lehet összehasonlítani az ipari lekvárokkal.
Van 1500Ft/kg áron is "lekvár" azzal összehasonlítva nem biztos, hogy megéri. 1kg barackot 600Ft-ért vettünk, a készítéssel (üveg mosás, magozás, főzés, betöltés) legalább 2 óra elmegy. Egy óra főzéshez az áram, vagy gáz (eddig) kb 100 Ft volt, mosogatáshoz víz, szintén áram, vagy gáz.
Reggel óta köztudott, hogy elírás volt, rajtad kívül mindenki más értette javítás nélkül is, te még azóta sem, és egyedül te magyarázod még mindig tévesen a h.lyeseget :)
De ne zavarjon, hogy a matektudásoddal csúnyán besültél, még ezzel is, sebaj, majd legközelebb összejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!