A sárgabarackos pitéhez meg kell hámozni a barackot?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 14:01
4/9 anonim válasza:
Szokás kérdése, de szerintem meghámozva finomabb a pitéhez. :)
5/9 anonim válasza:
Egy szűrőkanálban 15-20 másodpercre fővő-zubogó vízbe mártva, utána hideg vízbe téve könnyen lehúzható a kajszi héja.
6/9 anonim válasza:
Dehogy kell. Szétesik az egész sütés közben.
7/9 anonim válasza:
Én nem hámoztam le és nem éreztük a héját a sütiben, megsült, gombócba is héjasól tettem, ott sem lehetett érezni, megfőtt az is.
8/9 anonim válasza:
Abszolút szokás kérdése, mindenkinek igaza van :D
Héjjal, vagy anélkül is finom a barackos pite.
9/9 anonim válasza:
Soha nem hámozom a barackot. Nyilván kinek hogy tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!