Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sárgabarackos pitéhez meg...

A sárgabarackos pitéhez meg kell hámozni a barackot?

Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Én megszoktam..
2016. jún. 28. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogy
2016. jún. 28. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam meghámozni.
2016. jún. 28. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Szokás kérdése, de szerintem meghámozva finomabb a pitéhez. :)
2016. jún. 28. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy szűrőkanálban 15-20 másodpercre fővő-zubogó vízbe mártva, utána hideg vízbe téve könnyen lehúzható a kajszi héja.
2016. jún. 28. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell. Szétesik az egész sütés közben.
2016. jún. 28. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem hámoztam le és nem éreztük a héját a sütiben, megsült, gombócba is héjasól tettem, ott sem lehetett érezni, megfőtt az is.
2016. jún. 28. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Abszolút szokás kérdése, mindenkinek igaza van :D

Héjjal, vagy anélkül is finom a barackos pite.

2016. jún. 28. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Soha nem hámozom a barackot. Nyilván kinek hogy tetszik :)
2016. jún. 28. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!