A sárgabarackos Fornetti lekvárja mitől olyan finom és illatos?
Valószínűleg nem igazi baracklekvár. Az íze azért ilyen erős és édes, mert sok ízfokozót és aromát tesznek bele (meg cukrot/édesítőszert).
A pontos összetevőket nem ismerem, de szerintem ezt nem is osztják meg a nyilvánossággal.
Mert arra is gondoltam, hogy keverik vanília pudinggal, vagy mással, ami így kombinációban pont ezt az ízt adja.
Hasonlóan, mint a körte befőtt ha citromkarikával van elrakva, akkor annak egy 3. finom íze lesz.
Mint mondtam, eleve gondoltam rá, hogy teli van E-számmal és aromákkal. De ezen kívül olyanok válaszát várom, akik értenek hozzá, vagy tudnak valami titkos infót. Ahogy írtam, ilyenekre gondolok, mint a körte citrommal harmadik ízt ad. Vagy például vékonyra reszelt alma a palacsinta tésztába és úgy sütve az is egy harmadik illatos ízt ad.
Elméletileg miért ne lehetne a Fornettinek is egy ilyen keverékes receptje a lekvárra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!