Könnyű és finom gulyás leves recept?
Figyelt kérdés
Karajom van itthon.2013. febr. 5. 11:59
1/2 anonim válasza:
1. A gulyás MARHAHÚSBÒL készül, ez a nevéböl is következik.
2. Karajt FÖZNI nem jó, mert borzasztó száraz lesz és nem elég aromás húsféle.
3. Gulyás: kockára vágott hagymát kevés zsiron megpiritasz, a kockákra vágott húst átforgatod rajta, amig megfehérednek, sózod, megszórod pirospaprikával, kevés örölt köménnyel, felöntöd vizzel, felforralod és utána lassú tüzön fözöd, amig megpuhul a hús (ez több - 2-4 óra). Ha szeretitek, akkor a vizzel felöntés után összevágott zöldségeket (sárgarépa, zellergumó, zöldséggyökér, krumpli) tehetsz bele. Ha minden megfött, tehetsz bele csipetkét.
2/2 anonim válasza:
Ha könnyű gulyást akarok, akkor csirkemellből készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!