Szarvas apróhúsból szeretnék vadgulyást készíteni. Mindenképpen pácolni kell előtte a húst, vagy van olyan recept, hogy még m aebédre meglesz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 10:55
1/6 anonim válasza:
Kissé megkésve....nem kell pácolni csak ha öreg volt a szarvas akkor kell kefirbe tenni egy két napra akkor szaftos lesz a hús.Ha büdös akkor viszont ecetes hagymás forró vizbe kell tenni min. 24 órára.
3/6 mustafa33 válasza:
Soha nem pácolom különösebben csak azért mert vad, ha pedig bőgő bika akkor kösz, hozzá sem fogok, nem kedvencem a pézsmaszag. Ínyencek azt mondják, hogy így meg úgy, de öreg kecskebakot sem szokot senki enni. Menjen inkább exportra. Egyék csak a franciák. ☺
4/6 A kérdező kommentje:
Androidon reklámot csak azzal a módszerrel lehet letiltani, hogy az internetcsatlakozásra hatunk? Eltüntetni nem lehet? reklámmentes apk-t generálni például?
2012. okt. 13. 09:19
5/6 A kérdező kommentje:
bocs, ez nem ide jött volna :)
2012. okt. 13. 09:19
6/6 mustafa33 válasza:
Szerintem az androidnak biztos jót tesz a pácolás ☻ tuti elmegy róla a reklám. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!