2 hét nyaralás alatt milyen kaját csináljunk? Pöri, paprikáskrumpli, gulyás már felírva, de kéne még pár jó recept.
Tésztát.
Makaróni, sajtos tészta, zacskós leves, különféle salátákat (mint a görög) süthettek húst alufóliában.
Rántottát tükörtojást.
Ha van hűtű, akkor két napi levest egyszerre.
Palacsintát.
Főzeléket üvegesből(10 perc) gyümölcslevest: befőttet összerázol gyümölcsjoghurttal, eg ypohár csipet sóval felforral vízzel, ennyi, ez öt perc.
Rakott ételeket ha van sütő: Alu tálcában azt nem kell mosogatni.
Beledobálod, betolod a sütőbe kész.
Sóban sült csirkét(5 perc munka, 40 perc sülés)
Sült krumplit kecsappal mirelitből. Mirelit pulykamellet, szilvás gombócot.
Szalonnasütés, rablóhús, hajában sült krumpli.
begyúrtok egy valag darálthúst fasírtnak, az hidegen-melegen, főzelékekkel vagy krumplival bármikor.ha van fagyasztó el is tehetitek a gombócokat, amikor kell fagyosab mehet a zsíradékba.
babgulyást is csinálhattok bográcsban, csak előtte áztassátok be a babot.
a bográcsos pörkölthöz a tarhonya is nagyon finom.
bográcsban halászlé, halpaprikás
sülthal, rántotthal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!