Van egy jó kis recept csak nem értek benne valamit!?
Figyelt kérdés
olajban meg pirítjuk a hagymát , ha megpirult hozzáadjuk a krumplit és a sonkát lefedve puhára pároljuk míg zsírjára sül! az lenne a kérdés hogy a hagymára kell pirospaprika és víz utánna a krumpli és sonka vagy csak ha megpirult tegyem rá a krumplit és sonkát tegyek rá egy fedőt és várjak még megpuhul vagy hogy kell mert nem tudom!2011. okt. 29. 17:49
1/4 anonim válasza:
Ha sonkát is pirítasz,akkor ne olajban,hanem zsírban süsd.
Pirítsd meg a hagymát,míg üveges lesz. Tedd rá a sonkáét,és addig pirítsd,amíg zsírjára nem sül. Ezután tedd bele a krumplit,tégy alá egy pohárnyi vizet,lefedve addig főzd,amíg a krumpli is megpuhul. Valószínűleg időnként pótolnod kell alatta a vizet. De mindig csak keveset tegyél rá
2/4 A kérdező kommentje:
és pirospaprika kell rá mint a többi pörköltre vagy nem?
2011. okt. 29. 18:02
3/4 anonim válasza:
A receptben nem írtál pirospaprikát,de szerintem nem kell hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséged
2011. okt. 29. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!