Citrom mártás? Recept? Natur halfiléhez?
Figyelt kérdés
Serpenyőben szeretnék natur tengeri halfilét sütni. Chillis fokhagymás olajba pácoltam be. Gondoltam ,hogy a citrom mártás jó lenne hozzá + rizs lesz :
Valakinek van más mártás ötlete azt is szivesen veszem:
Köszönöm !!!
2011. okt. 26. 12:58
1/4 anonim válasza:
OFF...bocsi, de egy halat miért kell elrontani a citrommal? Én személy szerint étteremben is szólok előre, hogy citromot rá ne tegyenek, mert onnantól annak már nem hal íze van, hanem citrom..
A pácolás tökéletes, szerintem felesleges egy citromos hülyeség mellé..
Vagy süss egy piskótát a citrommártáshoz..
2/4 anonim válasza:
Én a múltkor pont a fish and chips mellé improvizáltam...kis olivaolaj, citrom leve, és reszeltem a héjából egy kicsit bele, még kis só és bors...jól összekavartam, és a tányérra locsoltam, pöttyökben, finom is volt nártogatni, és díszítésnek sem semmi ;)...szép sárga, jól nézett ki.
3/4 bumbi02 válasza:
hal mellé hollandi mártás ami még illik, a citrom mártás se rossz, vagy egészegyszerüen egy tartármártás, vagy csak szimplán majonéz.
4/4 anonim válasza:
Én így csinálom: olaj és vaj a serpenyőbe erre 1-2 ek. liszt, kicsit pirítom majd felöntöm annyi vízzel, hogy mártás sűrűségű legyen; mehet bele 1 leveskocka és egy fél citrom leve, ezután egy kevés tejszín és némi petrezselyen zöldje. Van, hogy teszek bele kapribogyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!