Sárgabarack maggal mit lehet kezdeni? Mennyi az ára a sárgabarackmagnak? Van rá kereslet?
Figyelt kérdés
Van úgy 50 kg sárgabarack magom . Befőtthöz nem volt szükségem a magra így kiszedtem mindegyikben. Nagyon szereti a család a barackbefőttet így maradt rám ennyi. Nos amit nem tudom,hogy a barackmagra van kereslet ? Hol tudom eladni és milyen árban ? Mivel a nagyszülők már nem élnek így már nem tudom őket megkérdezni erről. Mint ha gyerekkoromból megmaradt volna,hogy valamilyen süteménynek használják fel a magot és ez miatt vették régebben.2019. júl. 17. 10:57
1/9 anonim válasza:
Barackmagból nem csináltak sütemény, de van "Barackmag" nevű süti.
Egy-egy barackmagot fel lehet törni és megenni, de ilyen ipari mennyiségben enni egészségkárosító, mert valami méreganyag van benne. (talán cián?)
Eladni ezért nem fogod tudni, de télen begyújtásnál nagyon hasznos!
2/9 anonim válasza:
Komolyan érdekelne, hogy hány mázsa barackot főztél be, aminek csak a magja 50 kg.?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom megmondani neked nagy a család :) Jó ötlet ez . Nagy meleget adhat,hogy ha ki van szárítva .
2019. júl. 17. 11:59
4/9 anonim válasza:
Csak az a barackmag ehető ami édes, miután megtörtént, le kell húzni a barna héját róla, így pontosan úgy néz ki, mint a hámozott mandula, és hasonló az íze is, csak kicsit keményebb. Szerintem nincs piaci értéke, ha van időd és energiád megpucolni, használhatod minden olyan süteményhez, amiben mandula van.
8/9 anonim válasza:
Mi is most dobtunk ki egy csomót, nem tudom felhasználni.
Igaz, nálunk pálinka lesz belőle. :)
9/9 anonim válasza:
Mandula helyett nem jó, mert ha sokat eszek a sütiből, akkor kórházba kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!