Aki elöfözés nèlkül készíti a rakott krumplit az leírnà hogy szokta?
Figyelt kérdés
Kru2022. ápr. 4. 14:52
21/22 anonim válasza:
Akkor írom kétbitesként: Úgy szeretem a rakottkrumplit, ha a szeletek minél jobban egyben maradnak. Kevésbé kedvelem, ha széttörnek a karikák. így érthető??
22/22 anonim válasza:
Sima rakott krumplit nem igazán szoktam csinálni, de padlizsánnal + cukkinivel szoktam.
Sose jutott eszembe előfőzni bármit, felszeletelem a zöldségeket, egy jéneiba rétegezem, alacsony hőfokon (100-120 fok körül) akár 1-3 órán keresztül elvan a sütőben. Minden zöldség puha és rendesen átfő.
Bennem fel se merült, hogy főzőcskézni kéne mielőtt sütöm, elég nagy időpocsékolásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!