Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha előfőzöm a csülköt bőröstül...

Ha előfőzöm a csülköt bőröstül a sütőben utána még lehet ropogós a bőre?

Figyelt kérdés

2015. máj. 18. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell előfőzni. Igaz, én cserépedényben csináltam , abban párolódott is vagy két órán át, majd teteje nélkül sütöttem, de állandóan locsolgattam az összegyűlt zsírjával. A csont mentén bevágtam, széthajtottam, így könnyebben megpuhult. Áll. van, aki sörrel locsolgatja.
2015. máj. 18. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit elő szoktam főzni (pékné módra ), majd amikor a sütőbe teszem szalonnabőrkével kenegetem a bőrét, és legvégül, egy kiskanál mézzel kenem meg.(ecsettel)Nem kell félni nem lesz édes, de nagyon szép színt kap és ropogós is lesz a bőre.
2015. máj. 18. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen úgy is meg lehet sütni ropogósra!Szerintem nem is árt egy jó fűszeres lében megabálni kicsit!
2015. máj. 19. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is így csinálom, a főzőlébe teszek sót, egészborsot, fokhagymát és 1 babérlevelet.A maradék levet leszűröm és fél literes műa. palackokban lefagyasztom, máskor jól jön egy felöntőlének, mondjuk egy pörkölthöz.
2015. máj. 19. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!