Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik az a csoki típus...

Melyik az a csoki típus amivel ha sokáig kevergetem és folyósan berakom a hűtőbe majd utána azzal a csokival tudok gyurmázni?

Figyelt kérdés
Mert szeretnék csoki formákat csinálni mert a kézügyeségem megvan hozzá!

2015. febr. 9. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2015. febr. 9. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
62%

csokigyurma

[link]

2015. febr. 10. 00:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!