Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te egy ilyet hogy fogadnál? Mondjam el az exemnek, hogy még mindig nagyon szeretem és sokat változtam, nem vagyok már olyan 'mindenen veszekedős'típus és másképp lenne minden, vagy ne fussak utána?
Az volt a baj,hogy a vége fele már sokat veszekedtünk.
Mivel első komoly kapcsolatunk volt,sokmindent nem jól kezeltünk.
Én pl mindig úgy éreztem,hogy nem is vagyok fontos neki,mert keveset találkoztunk és mindig ezzel vádoltam.
Most átgondolva legtöbbször nem volt igazam,és lehettem volna megértőbb is,mert igaz hogy nem sokszor volt,de mikor együtt voltunk éreztem,hogy nagyon szeret.
Egy ilyen veszekedésnél kimondtuk,hogy vége egy hónapja.Akkor azt mondta,hogy talán majd ha elvégezte a sulit és lenyugszunk akkor újrakezdhetjük,de addig nem akarja tönkretenni az idegeit a sok veszekedéssel.
Ebből kiindulva gondoltam,hogy ő is még szeret,csak én rontottam el a dolgokat.
Tényleg nagyon sok mindenre rájöttem, és soha többé nem szeretnék veszekedni vele,sokkal megértőbb lennék,mert megtudom már becsülni milyen jó ha van az embernek párja,akit szerethet és milyen rossz tud lenni,ha egy ilyen miatt elveszíti.
Te mit szólnál hozzá,ha az exed ilyeneket mondana?Mondjam el neki,mert egy próbát megér,annak ellenére is,hogy ő azt mondta,hogy amíg sulizik nem akarja újra?Ha szeret még kibékül velem?
Nem tudom mit tegyek. Nagyon örülnék,ha normális válaszokat kapnék tőletek.17L ő 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!