A hamburgert Hamburger Jenö találta fel?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 23:14
2/16 anonim válasza:
Igen, a hotdogot meg Hotdog Lajos. A gulyás levest meg Gulyás Gergely.
5/16 anonim válasza:
Minimális kereséssel...
"A 19. században aztán a nagy kivándorlási hullámmal került az Amerikai Egyesült Államokba az étel. Mivel Hamburg volt a legforgalmasabb kikötő, ahonnan a kivándorlók útnak indultak, ennek alapján nevezték el."
6/16 anonim válasza:
5: nyilván trollkodik a kérdező...
VAgy esetleg a google-t letiltották a szülei a családi computeren. :-D
7/16 anonim válasza:
#6 Szerintem akkor a Humor kategóriában írta volna ki.
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
8: azért trollkodik, mert egy google kereséssel azonnal látta volna, hogy mi a helyzet. Az 5-ösben leírt link a google LEGELSŐ találata.
10/16 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem igazán vagyok akkor tisztában a trollkodás fogalmával.
Legalábbis én úgy tudom, azt hívják trollnak, aki ellehetetlenít egy bizonyos témába vágó beszélgetést, esetleg fel akar dühíteni, feleslegesen sérteget, vitát akar kezdeményezni.
És ezek alapján írtam, hogy szerintem ebben a kérdésben az én szemszögemből nézve nincs semmi trollkodás.
Esetleg tényleg humornak szánta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!