Hamburger húst hogyan csináljam?
Az alapanyag sertés darálthús, marha húst nem szeretjük.
Bucik már sütnek
Igazából olvastam nem kell bele so bors csak... de így mi fogja össze? Nem fog szétesni?
Nem kell préselni.kb 70dkg húshoz kell bele 1 tojás pico zsemlemorzsa. Egy tányéron úgy formázd meg a burgereket h a közepén lenyomkodod h a széle magasabban legyen így sütés közben nem dudorodik ki.
Sütés előtt közvetlenül sózd csak azt az oldalt ami először sül,fordításnál sózd a másik oldalt.
Remélem érthetően írtam
A legtöbb hamburgeresben sem marhahúsból van csak, ahova mi járunk is lehet kérni sertés és csirkéset is... pedig elég híres és jó hely.
Megpróbálom tojással mert nincs ilyen eszközöm amivel préselni tudnàm.
Oké akkor te nem teszel ,de mi ha nem marha hanem sertés burger készül sokkal jobban szeretjük tojással. Most érted, ők nem szeretik a marhát oké hívjad kamu burgernek de én ha jól vettem le a kérdező otthon szeretné készíteni nem egy főzőversenyre.
Én frissen őrölök hozzá koriandert is és nálunk mindenki így szereti. Tippeket várt szerintem a kérdező nem szabályokat
Ezt a szószt szoktuk mellé még elkészíteni
én komolyan nem tudom milyen nálatok a fasírt de nálam az nem a tojástól lesz fasírt hanem a fűszerezéstől és nem csak só bors van benne 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!