Ti hogyan csináljátok a házi hamburgerhez a husit? Milyen húsbból, és pontosan hogyan? Hogyan csináljam úgy, hogy ne ragadjon le sütésnél?
Szaftos darát marha hús : Én szeretem ha 2szer van át darálva . A húshoz csak kevés lepiritott hagymát adok ami kicsit már karemmeles ,de nem éget . kevés füstölt BBQ -port ..só,bors ,és össze keverem .
sütni pedig ugy szoktam ,hogy a húspogácsát kenem meg vékonyan olajjal ,és a forró öntött vas serpenyőbe teszem..
Most meg leszek lincselve, de majdnem úgy csinálom mint a rendes fasírtot. sertés-marha vegyes darált
hús, só, bors, hagyma, fokhagyma, tojás, zsemlemorzsa, ketchup, mustár. Teflonos serpenyőben sütöm. Nem ragad le.
Marhahúsból.
Az első válaszolóval értek egyet! Hús, só, bors, és kész. Esetleg lehet még bele tenni egy kis hagymát vagy fokhagymát meg olyan fűszert amit akarsz.
Jól összegyúrod, pogácsákat formálsz belőle és kisütöd, nekem sem ragadt még le soha!
A párom eszik csak húst, és nem eszik marhát, így disznóból készül. Ő kb. úgy csinálja, mint a második, tehát fasírtszerűen. De mustár-ketchup nem kerül bele, minden más egyezik.
Én zöldségszeletet pépesített babból, borsóból szoktam fasírt módjára. Néha sajtot is teszek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!