Házi készítésű keksz jó lenne tortaalapnak olyan krémmel, amit nem kell hűtőbe tenni, tehát csak néhány órát lenne rajta, vagy így is nagyon átázna?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 16:40
1/4 anonim válasza:
Nem teljesen értem hogy lenne a tortaalap, de olyan kekszalapos tortáról hallottam, hogy a kekszet össze kell morzsolni és vajjal összekeverni, majd a masszát a tortaforma aljába tenni, és akkor nem hiszem, hogy átázik. Mondjuk előtte az alapot hűteni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy csinálok egy nagy kör alakú kekszet és azt kenem meg krémmel. Tehát olyan, mint egy torta, csak nem piskóta vagy más tészta van alul. Azért gondoltam rá, mert akinek készülne nagyon szereti azt a kekszet, meg szerintem a barátaink több okból is értékelnék azt a kekszet, de hát ha átázhat, akkor lehet, hogy inkább ezt a tésztába belekeverős fajtát csinálom.
2013. szept. 4. 16:59
3/4 anonim válasza:
Néhány óra alatt nem ázik el, csak megpuhul, annyi meg kell is, hogy fel tudd vágni.
azért, ha van kapcsos tortaformád, jó lenne abban elkészíteni.
4/4 anonim válasza:
Persze,ez jo otlet. Szetazni nem fog par ora alatt,csak megpuhul ami jo is. Ha nem szeretned azt sem,hogy puha legyen,akkor kozvetlenul az atadas elott tedd ra a kremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!