Hogyan kell úgy beletenni a keksz tésztába a csoki daraboka, hogy az sütésnél ne olvadjon észrevehetetlenségig szét?
Figyelt kérdés
10 percig 200°C-on kell sütni a vajas, kakaós tésztát.2013. aug. 31. 11:37
1/7 anonim válasza:
A torta bevonó tuti szétolvad.magas kakaó tartalmú csokit vegyél, az egyben marad
2/7 anonim válasza:
Én az étcsokit szétdörderelm kis darabokra és a tepsiben a kész tésztára rádobálom, majd megsütöm, így mindig egyben marad.
3/7 anonim válasza:
Forgasd bele lisztbe, mielőtt beleszórod.
Ez hasznos akkor is, ha pl. gyümölcsöt szórsz a tésztába, nem fog teljesen lesüllyedni az aljára.
4/7 anonim válasza:
A kemény keserűcsoki darabok még a muffinban is felismerhetők.ha nem szükséges belekeverni, akkor tényleg csak az utólsó percekben szórd rá, az apróra tört mélyhűtőben lehőtütt csokit.
6/7 anonim válasza:
Minden sima csoki szetolvad,barmibe is forgatod. Vegyel sutesallo csokipasztillakat. Altalaban a cukrasz nagykerekben, es a boltokban a pudingoknal,sutideszitesi reszen talalsz.
7/7 anonim válasza:
Dehogy olvad minden csoki, ha a kész süti tetejére szórod a feldarabolt csokit (én már szórtam rá étcsokit, tejcsokit és mogyorósat is), akkor kicsit megolvad sütés közben, de a csokidarabok megdermednek újra, amikor kihűl a süti. Sokszor csinálok kekszféléket, amit mindig megszórok csokival, mert szeretem benne a csokidarabokat, amikor eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!