Hamburger pogácsát milyen húsból csináljam, és mível füszerezem? Tesztek bele kenyeret?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 09:13
1/8 anonim válasza:
Darált marhahúsból és nem érdemes túlfűszerezni.
Só, bors, esetleg a kedvenc fűszered.
2/8 anonim válasza:
Marha hús, és ne hagyd ki a worchester szószt!
3/8 anonim válasza:
Marhahúsból és csak só és bors kell bele.
Ha teszel bele kenyeret az már fasírt.
5/8 anonim válasza:
marhahús egy kevés zsírszalonnával ledarálva (az igazi vesefaggyúval van )só, bors, reszelt hagyma és egy kis mustár.kenyér semmiképpen nem kell bele.
6/8 anonim válasza:
A hagyma is teljesen fölösleges.
Hagymát a szendvicsbe kell tenni karikázva...
7/8 anonim válasza:
Ízlés dolga, én hagymával szoktam:)
8/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha beírod a G-be, hogy házi hamburger, és soktucatnyi bevált recept között mazsolázhatsz.
biztosan rátalálsz a Neked legjobban szimpatikusra.
itt csak vitatkozni fognak, hogy ki mit tesz bele, és mi a "kötelező" és mi a felesleges bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!