Melyiket sonkatekercset csináljam meg?
Figyelt kérdés
Szülinapra melyiket készítenéd el a kettő közül? Rántott hús, rántott gomba, ilyesmi lesz hozzá.
2012. ápr. 26. 09:20
1/7 A kérdező kommentje:
Elírtam a kérdést, szóval melyik sonkatekercset? :)
2012. ápr. 26. 09:21
2/7 anonim válasza:
Ez szerintem ízlés függő, a második sokkal karakteresebb, erősebb ízű, az első visszafogottabb.
Nekem személy szerint a 2. jobban tetszene, mert szerintem sokkal tartalmasabb, az első meg túl lágy, zsíros.
3/7 anonim válasza:
Ízre én jobban szeretem a sajtosat, mint a körözötteset.
4/7 anonim válasza:
Konkrétan nem tudnék választani.
A helyedben mindkettőből csinálnék egy-egy kisebb tálcával, és ki melyikből akar venni, ... amíg a készlet tart. :)))
5/7 anonim válasza:
én még ajánlanám a tormakrémes sonkatekercset!!!
nekem az a favorit. a körözött pedig sajtba töltve a legfinomabb ( [link] de boltba vett körözött is jó :D
6/7 anonim válasza:
Nekem ízre az első, külsőre a második tetszik. a márványsajtos nagyon-nagyon finom.
kombináld a kettőt, legalábbis a dekorációt illetően.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!