Hogy csináljam meg a pudingot, hogy "folyékony" maradjon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy miután megcsinálom a pudingot, egy kiöblített tálba teszem hűlni, de egy idő után összeáll, darabos lesz stb. A receptekbe úgy írják, hogy a pudingot, miután kihűlt, öntsük a tetejére. de így hogy...?2012. márc. 25. 18:15
1/7 anonim válasza:
a puding, ha kezd kihűlni, még kezelhető, vagyis még nem dermedt meg telsesen. ezt kell elkapni, vagyis a hűtendő pudingot gyakran kevergetni. ha már nem meleg, akkor még önthető valamilyen süti tetejére.
a margarinos krémekkel is ekkor keverjük össze, amikor már nem meleg, de még nem dermed.
géppel teljesen simára, homogénre keverhető.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) tehát addig amíg fel nem használom végleges formában (rá nem öntöm a süti tetejére) addig kavargatni kell?
2012. márc. 25. 18:29
3/7 anonim válasza:
duplázd a folyadékot. vagyis ha fél liter tej kell a pudinghoz, akkor tegyél bele 1 litert, és úgy folyékony marad.
4/7 anonim válasza:
Utolsónak: De akkor nem dermed meg a süteményen, az csak öntetnek lesz jó. Úgy kell csinálni, ahogyan az első javasolta.
5/7 anonim válasza:
első vagyok, ne higítsd fel, akkor szétfolyik. ahogy írtam hűlésig kevergetni.
6/7 anonim válasza:
ja igen, bocsi:D én azt hittem, hogy ilyen shake-et akarsz csinálni.nem akartalak félrevezetni:)
7/7 A kérdező kommentje:
semmibaj:) köszi a segítséget:))
2012. márc. 25. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!