Puding - miért lett ilyen folyékony?
Figyelt kérdés
hello, nem egy életbevágó kérdés, de azért érdekelne a válasz :)
szóval, ma pudingot akartam főzni (dr. oetker, vaníliás) és ugye tudom hogy 1 csomag pudingporhoz fél liter tej kell meg 3 evőkanál cukor. Ugy gondoltam most a fél liter kevés lesz, ezért 1 liter tejet tettem bele, persze 2 csomag pudingporral és 6 kanál cukorral. De nagyon híg lett! Annyira, hogy iható. Miért van ez? Köszi előre is :)
2012. jan. 28. 19:48
1/6 anonim válasza:
elég ideig főzted? Más ötletem nincs..
3/6 anonim válasza:
Így van. Minél tovább főzöd állandó kevergetés mellett, annál sűrűbb lesz.
5/6 anonim válasza:
a dupla mennyiség nyilvánvaló, hogy több főzést igényel. nem vártad meg, hogy kellően besűrűsödjön.
forrón persze mindig folyós,de az állagán érezni, hogy már jó, vagyis meg fog dermedni.
remélem tegnap óta meg is dermedt:))
6/6 babigabi válasza:
Keverj hozza etkezesi kukorica kemenyitöt, attol tutira besürüsödik es nem lesz mas ize. En mindig azzal süritek be mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!