Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puding - miért lett ilyen...

Puding - miért lett ilyen folyékony?

Figyelt kérdés

hello, nem egy életbevágó kérdés, de azért érdekelne a válasz :)

szóval, ma pudingot akartam főzni (dr. oetker, vaníliás) és ugye tudom hogy 1 csomag pudingporhoz fél liter tej kell meg 3 evőkanál cukor. Ugy gondoltam most a fél liter kevés lesz, ezért 1 liter tejet tettem bele, persze 2 csomag pudingporral és 6 kanál cukorral. De nagyon híg lett! Annyira, hogy iható. Miért van ez? Köszi előre is :)


2012. jan. 28. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
elég ideig főzted? Más ötletem nincs..
2012. jan. 28. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kevés ideig főzted.
2012. jan. 28. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Minél tovább főzöd állandó kevergetés mellett, annál sűrűbb lesz.
2012. jan. 28. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb folyadékkal fozd
2012. jan. 29. 01:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a dupla mennyiség nyilvánvaló, hogy több főzést igényel. nem vártad meg, hogy kellően besűrűsödjön.

forrón persze mindig folyós,de az állagán érezni, hogy már jó, vagyis meg fog dermedni.

remélem tegnap óta meg is dermedt:))

2012. jan. 29. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 babigabi ***** válasza:
64%
Keverj hozza etkezesi kukorica kemenyitöt, attol tutira besürüsödik es nem lesz mas ize. En mindig azzal süritek be mindent.
2012. jan. 29. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!