A sütemény krémjénél a habtejszín (folyékony) helyettesíthető porral, amit tejben kell felverni? Mennyiben változik a mennyiség?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 18:06
1/6 anonim válasza:
A sütemény kémiai értékénél fogva és a ráeső fizikai légnyomástól függően a folyékony halmazállapotú habtejszín ... Igen helyettesíthető Instant Vízporral. Reméljük sikerül feldolgozni a kérdésre megválaszolt információnk mondanivalóját. Valamint köszönjük kérdését. Ha segített önnek válaszunk kérjük minket is értesítsen.
2/6 anonim válasza:
A tejszínhabport,ha az előírás szerint öntesz hozzá tejet,felverheted habnak. Ha felverted,akkor keverj bele habfixáló.
3/6 anonim válasza:
a tejszínhabport a zacskón lévő előírás szerint csináld meg, fixáló is mehet bele, de sosem lesz olyan, mint a valódi tejszínhab.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, múlt 7en a tejszínem teljes csőd volt, a jól bevált porral szemben. Vakondtúrás tortába kellene
2011. nov. 7. 19:23
5/6 anonim válasza:
Ha valódi tejszínt versz fel,csak nagyon rövid ideig szabad,(2-3 percig) verni. Ha sokáig vered,akkor a savó kicsapódik belőle,és vaj lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, ez volt első tejszínem, remélem majd jobb lesz, akkor ebbe a tortába tehetek, bármelyikből. fix-el.. és felhasználás előtt nm kell hűtőbe tenni?
2011. nov. 8. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!