Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olvasztott margarinnal finom...

Olvasztott margarinnal finom lesz a sütemény tésztája?

Figyelt kérdés
Ha felolvasztom a margarint piskóták és piték tésztájához attól is omlós tésztát kapok, vagy inkább maradjak a hagyományos módszernél, tehát egészben dolgozom bele a tésztába?
2011. szept. 28. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:

az igazi piskótába nem kell margarin.

a pitékhez meg háát ha gondolod próbáld ki,mert nem akarok hülyeséget tanácsolni..

2011. szept. 28. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem attól függ mit ír a recept, mert teljesen másmilyen lesz ha mondjuk fölolvasztod, és hidegen kellene bele a margarin. Én amit ismerek omlós pite recepteket, mindbe hidegen kell beledolgozni a margarint. Viszont tudom mennyivel könnyebb olvasztottal dolgozni. De ez csak tipp, hogy ha olvasztod, akkor hígabb lesz a tészta, több lisztet vesz föl, és elcsúszhatnak az arányok.
2011. szept. 28. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ha a pite alatt linzertészta félére gondolsz,akkor abba csak hidegen jó belerakni
2011. szept. 28. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

kevert sütikbe lehet tenni olvasztott vajat vagy margarint, de a pitébe hidegen apró darabokra vágva

a liszttel együtt kell elmorzsolni, hogy úgy nézzen ki, mint a durva dara.ezután lehet a tojással, tejföllel összedolgozni.

2011. szept. 28. 19:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!:)
2011. szept. 29. 17:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!