Olvasztott margarinnal finom lesz a sütemény tésztája?
Figyelt kérdés
Ha felolvasztom a margarint piskóták és piték tésztájához attól is omlós tésztát kapok, vagy inkább maradjak a hagyományos módszernél, tehát egészben dolgozom bele a tésztába?2011. szept. 28. 17:27
1/5 anonim válasza:
az igazi piskótába nem kell margarin.
a pitékhez meg háát ha gondolod próbáld ki,mert nem akarok hülyeséget tanácsolni..
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem attól függ mit ír a recept, mert teljesen másmilyen lesz ha mondjuk fölolvasztod, és hidegen kellene bele a margarin. Én amit ismerek omlós pite recepteket, mindbe hidegen kell beledolgozni a margarint. Viszont tudom mennyivel könnyebb olvasztottal dolgozni. De ez csak tipp, hogy ha olvasztod, akkor hígabb lesz a tészta, több lisztet vesz föl, és elcsúszhatnak az arányok.
3/5 anonim válasza:
ha a pite alatt linzertészta félére gondolsz,akkor abba csak hidegen jó belerakni
4/5 anonim válasza:
kevert sütikbe lehet tenni olvasztott vajat vagy margarint, de a pitébe hidegen apró darabokra vágva
a liszttel együtt kell elmorzsolni, hogy úgy nézzen ki, mint a durva dara.ezután lehet a tojással, tejföllel összedolgozni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!:)
2011. szept. 29. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!