Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsek folyékony...

Hogyan készítsek folyékony karamellát (úgy hogy utána ne keményedjen sziklává! ) mint pl a csokikban van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
olyat nem tudom, hogyha lehet, mint a csokiban, de tejszínnel lehet hígítani. Forró karamellhez hozzáadod a tejszínt és kavargatod, amíg föl nem oldódik. ez inkább szósznak mondható, de finom
2012. jan. 4. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Miután a cukrot megkaramellizátad, önts hozzá tejszint és azzal kevergesd addig, míg a cukor teljesen el nem olvad.
2012. jan. 4. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
és nem keményedik meg
2012. jan. 4. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:

Évajuli jól írta, vmi isteni finom tejszínnel:))

és jó folyós :)

2012. jan. 4. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
2012. jan. 8. 01:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
22:01 én írtam először :)
2012. jan. 11. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!