A szezámmagos rúdnak hogyan tudom megtartani a puhaságát, hogy ne keményedjen meg?
Figyelt kérdés
bolti mirelit levelestésztából csináltam ma szezámmagos rúdat és most konyharuhával letakarva beraktam a spájzba,most még puha de nem szeretném ha megkeményedne pár napon belül,szerintetek ez igy jó ahogy csináltam vagy,inkább más ötlet?2009. dec. 24. 01:58
1/2 anonim válasza:
Mielőtt tálalod, vagy eszed, melegítsd meg mikróban! Nem kell sokáig bent hagyni, csak alig fél perig kb, hogy átmelegedjen. Ezt párnapos kenyérrel is simán el lehet játszani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. dec. 25. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!