Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A szezámmagos rúdnak hogyan...

A szezámmagos rúdnak hogyan tudom megtartani a puhaságát, hogy ne keményedjen meg?

Figyelt kérdés
bolti mirelit levelestésztából csináltam ma szezámmagos rúdat és most konyharuhával letakarva beraktam a spájzba,most még puha de nem szeretném ha megkeményedne pár napon belül,szerintetek ez igy jó ahogy csináltam vagy,inkább más ötlet?
2009. dec. 24. 01:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Mielőtt tálalod, vagy eszed, melegítsd meg mikróban! Nem kell sokáig bent hagyni, csak alig fél perig kb, hogy átmelegedjen. Ezt párnapos kenyérrel is simán el lehet játszani.
2009. dec. 24. 02:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. dec. 25. 23:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!