Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kínai szezámmagos csirkénél...

A kínai szezámmagos csirkénél nagy baj ha ki hagyom a szójaszószt, szezámmagot és keményítőnek jó lesz bele a zselatin?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem igen. úgyhogy maradj a hagyományosnál.
2010. júl. 20. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
ha kihagyod a szójaszószt és a szezámmagot akkor az már nem kínai szezámmagos csirke :)))) pont ez a két dolog a lényeg benne..
2010. júl. 20. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen,elveszti a lényegét az ételed!

A keményítőnek semmi köze a zselatinhoz!Az egyik sűrít,a másik kocsonyásít(hidegen).

2010. júl. 20. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
ha kihagyod a szójaszószt és a szezámmagot, meg a keményítőt, és zselatint teszel bele, akkor egy ehetetlen szemetet kapsz, ami kb a hányásra fog hasonlítani....
2010. júl. 20. 12:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor mitől lesz kínai szezámmagos csirke?
2010. júl. 20. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
És ha csak a szójaszósz hiányzik?:/
2010. júl. 20. 14:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!