Mit csináljak az elkészített tortillával hogy másnapra ne keményedjen meg és félbe tudjam hajtani anélkül hogy eltörne a tészta? Előzőleg betettem a hűtőbe de másnak nem tudtam megtölteni mert megkeményedett a tésztája.
Figyelt kérdés
a tésztája lisztből sóból és vízből van összegyúrva.2010. ápr. 21. 15:45
1/2 anonim válasza:
kihagytad a zsiradékot, azért keményedik meg
2/2 anonim válasza:
Készíts egy nagyobb adagott és félkészen fagyazd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!