Hát először is én még nem hallottam olyat, hogy vaníliás korona, csak koszorú, nem arra gondoltál?
Aztán, pogácsát nem szoktunk vajas leveles tésztából csinálni, sajots rúdnak meg egyszerűen kiolvasztod, lekened, szóród, felcsíkozod, pihenteted, sütöd.
Nem baj az ha vékony, majd lesz az nagyobb.
2011. okt. 10. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 anonim válasza:
Jó pogácsa nem lesz belőle, és a sajtosrúd sem ízlett, egyszer próbáltam, melegen még tűrhető. Töltöttem már meg kolbászkrémmel, feltekertem, feldaraboltam, megszórtam sajttal, így finom volt, de leginkább édesen szoktam elkészíteni. Kicsit kinyújtom lisztezett deszkán, felvágom olyan 10-6 cm-es kockákra, a kockák felső felét éles késsel bevagdosom, közepére teszek vanília pudingot és pár szem fahéjas meggyet,vagy almát, lekenem tojásal az alsó három oldalát, ráhajtom a bevagdosott felső lapot, összenyomkodom a széleit és lekenem tojással a tetejét, pár perc alatt megsül, ilyenkor porcukorral megszórom. Ez is frissen az igazi, de hidegen is jó.
2011. okt. 11. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
utolsónak: próbáld meg szitált porcukron nyújtani a tésztát és úgy süsd, még finibb lesz :)
2011. okt. 11. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
Nekem pogácsának és sajtosrúdnak is finom volt.mint kényelmi termék az egyik legnagyszerűbb dolog.
csak nyújtani, darabolni , tölteni kell.
a pogácsát, a sajktosrudat lekenem egy kis felvert tojással, megszórom, köménnyel, szezámmaggal vagy sajttal, és forró sütőben 10 perc alatt kész.
2011. okt. 11. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Édesen is szoktam, akkor négyzetekre vágom, egy kanál sütésálló lekvárt teszek a a közepépe, majd a négy csücskét összecsippentem, vagy egyszerűen csak háromszögre hajtom. ha kihűt, vaniliás porcukorral bőven megszórom.
2011. okt. 11. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 A kérdező kommentje:
én sajtosrudat szeretnék de hát csak 4 vékonyka kis lap van benne. ezt még tovább kell nyújtani?:S
2011. okt. 11. 13:03
7/11 anonim válasza:
sajtos rúdnak 1-1,5 cm vastagra kell kinyújtani
figyi, tudsz csinálni képet, hogy mégis milyen az a 4 vékony? nagyon felcsigáztál
2011. okt. 11. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 A kérdező kommentje:
nem tudok feltenni képet de a neten se találok semmi hasonlót..valami selejtet kaptam vagy hogy kell kinéznie?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!