Hogy kell habtejszinbol (folyékony, dobozos) tejszinhabot késziteni? Tobbi lent
Figyelt kérdés
habverovel, kézzel?
Robotgéppel?
ui.nektek mindig sikerul?..:$ :)
2011. szept. 16. 17:18
1/6 anonim válasza:
robotgéppel, habverővel is lehet csak úgy egy örökkévalóságig tart.
2/6 anonim válasza:
Általában sikerülni szokott, robotgéppel gyorsan elkészül.
5/6 anonim válasza:
fontos, hogy nagyon hideg legyen a habtejszín, és, ha van robotgép azzal , ha nincs hagyományos habverővel.
6/6 anonim válasza:
Akármelyikkel akarsz valódi tejszínből (nem Hulala és a többi) habot készíteni,arra vigyázz,hogy csak rövid ideig szabad verni,amíg kezd sűrűsödni. Robotgéppel 2-3 perc. Ha túl vered,akkor a savó kicsapódik,és vaj lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!