A multkor csináltam egy sütit amihez tejszinhabot kellett kiverni. Annak milyen állagunak kelle lenni? Mert én egy csomo ideig vertem géppel és a végén olyan turos lett de nem habosodott olyanra mint amikor a flakonbol fujjuk ki.
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 20:19
1/6 anonim válasza:
Ha állati eredetűt veszel sosem lesz olyan. Vegyél hulala-t az a legjobb, még habfixáló sem kell hozzá (bár egy zacskóval mehet bele), 3 napig áll mint a fene, bár az íze már ugye nem az igazi.
2/6 anonim válasza:
A Hulala csak állagra jó, ízre nagyon mű, és az is növényi. Az volt a baj, hogy túlverted, és lényegében vajat csináltál belőle. Felhasználás előtt jól be kell hűteni, úgy könnyebben felverhető.
3/6 A kérdező kommentje:
és akkor állagra lesz olyan mikor kinyomom a flakonbol?mert nekem végig nem volt olyan egy kicsit mindig folyos maradt legalábbis nem lett olyan habos
2010. jún. 8. 12:35
4/6 anonim válasza:
Hát állagra sosem lesz olyan, mintha flakonból fújnád. Bár nekem a hulala olyan, nagyon kemény lesz, bár az tény, hogy kissé mű íze van, de a cukrászdákban is növényi eredetű "tejszínt" használnak.
Behűteni, amúgy mindegyiket ajánlatos.Első voltam.
5/6 anonim válasza:
addig kell verni amég ha megforditod nem esik ki a verőtálból.
6/6 anonim válasza:
ja ás az allati eredetű hozávalókkal nincs semmi baj (a turhóssat ne edd meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!